Rezervă online și plătește cu card Vacanță

exclusiv online

Camping

În Grădina Ielelor

Când spui „cort”, într-o țară ocoșă ca România („ocoșă”, adică „mândră”, pe ardelenește), spui „sărac”. Că așa e românul: când visează la concediu, vede un singur lucru: hotel. Că parcă nu-i concediu, dacă nu-i hotel. Unul care să arate scump, dar care să fie ieftin.

Ei bine, noi gândim un pic altfel. Și ne adresăm atât celor care gândesc ca noi și visează la vacanțe perfecte, pe scăunelul din fața cortului / rulotei, sub cerul liber, cât și celor care își văd fericirea în bufetul suedez de la mezanin, fără să știe, de fapt, ce bucurii ratează.

Aici, în Grădina Ielelor, punem preț pe calitatea clipei. Ne place cortul bine întins și rulota fain aranjată. Ne plac oamenii care se bucură de cortul lor, de parcă ar fi un mic palat. Un palat al stării de bine.

Avem, în Grădina Ielelor, cel mai mare spațiu de campare din România (60.000 mp), dedicat corturilor și rulotelor. Concret, ne-am pregătit cu 14 spații pentru rulote, a câte 100 mp fiecare, și cu 30 spații pentru corturi, a câte 80 mp fiecare. Ca dotări pentru aceste spații, avem vetre pentru foc, locuri de servit masa, apă curentă, dușuri (2F, 2B), toalete (3F, 3B), canalizare, iluminat perimetral bazat pe panouri solare, chicinete, terasă lacustră, lac artificial cu pești și raci, etc.

Pe scurt, dacă vrei să vezi cum e turismul autentic – ăla savurat sub cerul liber, în aer liber, cu tălpile goale în iarbă, în intimitate, în deplină relaxare și desprindere de cotidian –, ești de-al nostru. Vino cu cortul sau cu rulota la noi, aici ești mai mult decât binevenit. Aici, ești în patria absolută a camping-ului.

Oră check-in: după 12.00
Oră check-out: înainte de 12.00