EVENIMENTE IN GRADINA IELELOR IN 2020

 • 15-21 iunie

  Transylvania Camp Fest

  Primul festival de caravaning din Romania

  Pasionații de rulote, autorulote, campervanuri, corturi, drumeții, relaxare sunt invitați la primul festival dedicat din România.

 • Primul festival de caravaning din Romania

  În perioada 15-21 iunie 2020, se va organiza primul festival de caravaning din România, în natură, fără betoane. Un motiv să rezervați perioada în agendă. Sunt invitați toți iubitorii de natură, cu autorulotele sau rulotele proprii sau închiriate, cu campervanuri, cu corturi tradiționale sau corturi pe mașină. Motocicliști, bicicliști, turiști de toate națiile sunt așteptați în zona centrală a țării pentru o săptămână de relaxare în natură, la poalele munților Carpați.

 • 11-25 Iulie

  Tabara pentru copii

  Asociatia Mia

  In perioada 11-25 Iulie 50 de copii aflati in ingrijirea Asociatiei Mia, din Bucuresti, vor petrece o saptamana in aer liber, in cadrul unei tabere de vara, la Gradina Ielelor.

 • Asociatia Mia

  Cei 50 de copii vor experimenta ce inseamna sa traiesti in comuniune cu natura, vor sta in corturi, vor gati in natura si se vor bucura de toate minunatiile pe care Gradina Ielelor de la poalele muntilor Fagaras le are de oferit.